tigerFIre

Tiger Fire Mini

Dit compacte model met bakplaat van 70 cm laat het toe om te koken voor ongeveer 10 personen. Door zijn grootte en geringe gewicht is dit het ideale toestel om mee te nemen op de camping, teambuilding of eender welke andere activiteit. Door dit compacte design is het toestel al na 10-15 minuten klaar voor gebruik.

Tiger Fire Storage

Een handige houtopslag en werkblad in één. Dit is combineerbaar met de ronde 88 bakplaat of de square.

Een Grill, vuurschaal en bakplaat in een.

De TiGER FiRE BBQ verandert het klassieke bbq’en tot een waar spektakel. Als barbecue en ornament in 1 beleven uw familie en vrienden de tijd van hun leven. Start het houtvuur en geniet heel snel van de heerlijke gerechten en de zalige houtwarmte.

Het grote kookoppervlak zorgt voor verschillende temperatuurzones: dicht bij het vuur is het schroeiend heet, en aan de buitenrand kan jouw gerecht zachtjes sudderen. Dankzij de extra ronde grillrooster kan je vlees, vis en groenten perfect grillen.

OOk alle accesoires!

Bij Chaudfroid zijn ook alle accesoires beschikbaar voor de verschillende tigerfire toestellen, van deksel tot paellaset, van Rooster tot de smoker deluxe. Alles is verkrijgbaar bij ons, altijd voorzien van dezelfde deskundige uitleg.

Email ons:

Vul het formulier hiernaast in en we contacteren je zo snel mogelijk om alle details te bespreken van een Tigerfire.

Bij Chaudfroid geloven we in een persoonlijke aanpak en kiezen we er voor om je met raad en daad bij te staan in de aankoop van je tigerfire. Chaudfroid is officieel dealer van Tigerfire in België.