Top

Tiger Fire

 / Tiger Fire

Tigerfire

Tiger Fire barbecue’s, outdoor cooking op een hoger niveau. Deel deze unieke momenten met je vrienden, ervaar de zalige houtwarmte en de heerlijke gerechten.

TIGER FIRE MINI

Dit compacte model met bakplaat van 70 cm laat het toe om te koken voor ongeveer 10 personen. Door zijn grootte en geringe gewicht is dit het ideale toestel om mee te nemen op de camping, teambuilding of eender welke andere activiteit. Door dit compacte design is het toestel al na 10-15 minuten klaar voor gebruik.

TIGER FIRE STORAGE

Een handige houtopslag en werkblad in één. Dit is combineerbaar met de ronde 88 bakplaat of de square. Alles binnen handbereik om er een heerlijke maaltijd van te maken.

Een Grill, vuurschaal en bakplaat in een.

De TiGER FiRE BBQ verandert het klassieke bbq’en tot een waar spektakel. Als barbecue en ornament in 1 beleven uw familie en vrienden de tijd van hun leven. Start het houtvuur en geniet heel snel van de heerlijke gerechten en de zalige houtwarmte.

Het grote kookoppervlak zorgt voor verschillende temperatuurzones: dicht bij het vuur is het schroeiend heet, en aan de buitenrand kan jouw gerecht zachtjes sudderen. Dankzij de extra ronde grillrooster kan je vlees, vis en groenten perfect grillen.

Bij Chaudfroid zijn ook alle accessoires beschikbaar voor de verschillende tigerfire toestellen, van deksel tot paellaset, van Rooster tot de smoker deluxe. Alles is verkrijgbaar bij ons, altijd voorzien van dezelfde deskundige uitleg.