Top
 

Banketten

 / Onze diensten / Banketten

Banketten en warme menu’s

Deze prijzen zijn exclusief dienst. Voor feesten met bedieningen maken we graag een offerte op maat .

Banket BA 01

3 aperitiefhapjes van de dag

Tomatenroomsoep met balletjes

  • Kalkoen met appelsiensaus
  • Warme fruitgarnituur
  • Aardappelrösti

Chocolademousse

Prijs

€16,50 per persoon

Banket BA 02

3 aperitiefhapjes van de dag

Tomatenroomsoep met balletjes

  • Varkensgebraad met champignonroomsaus
  • Rundsgebraad met gebonden jus
  • Warme seizoensgroentjes
  • Aardappelkroketten

Dame Blanche

Prijs

€17,95 per persoon

Hou er wel rekening mee dat frieten of kroketten uit kwalitatieve redenen niet warm geleverd kunnen worden en door u zelf ter plaatse gebakken dienen te worden, u kan ze ook vervangen door een alternatief, zoals krieltjes, aardappelgratin, duchesse aardappelen of …

Voor volledige bediening maken we graag een offerte op maat Deze prijzen zijn afhankelijk het aantal personen, duurtijd van de menu, decoratie en tafelschikking .

Banket BA 03

3 aperitiefhapjes van de dag

Fijne groentesoep met staartvis

  • Botermakreel met spinazieroom
  • Warme seizoensgroentjes
  • Duchesse aardappelen

Mousse van champagne

Prijs

€18,50 per persoon

Banket BA 05

  • 3 aperitiefhapjes van de dag
  • Broccoli roomsoep met zalmsnippers
  • Oostendse schelp
  • Kalkoenborstfilet met champignonroomsaus
  • Warme groentenkrans (seizoen)
  • Aardappelkroketten
  • Crème brûlée

Prijs

€21,85 per persoon

Banket BA 07

  • 3 aperitiefhapjes van de dag
  • Asperge-garnalencocktail Hawaii
  • Heldere bouillon met fijne groentjes
  • Warm gerookte zalmfilet op een bedje van groentenspaghetti
  • Gesauteerde krielaardappelen
  • Duo van bavarois op een coulis van bosvruchten

Prijs

€24,75 per persoon

Banket BA 09

  • 3 aperitiefhapjes van de dag
  • Agnes Sorel velouté
  • Steak met saus naar keuze (max. 2 sauzen)
    • peperroomsaus
    • champignonroomsaus
    • bearnaise
    • Choron
    • provençaalse saus
    • Roquefortsaus
  • Koude of warme groentenkrans
  • Frieten
  • Biscuit

Prijs

€25,95 per persoon

Banket BA 12

  • 3 aperitiefhapjes van de dag
  • Waterzooi van kreeft
  • Duo van kabeljauw en gerookte zalm zwemmend in een sausje van pastis
  • Warme seizoensgroentjes
  • Duchesse aardappelen
  • Tiramisu van passievrucht

Prijs

€31,55 per persoon

Banket Trio van Gevogelte

  • 3 aperitiefhapjes van de dag
  • Bonbon van gerookte zalm en grijze garnaal
  • Calcutta roomsoep
  • Parelhoen met roze peper
  • Eendenborstfilet met tijm en honing
  • Mechelse koekoek in rode wijnsaus
  • Warme seizoensgroentjes
  • Ardeense aardappelen
  • Ananas roomdessert

Prijs

€38,50 per persoon

Banket BA 04

3 aperitiefhapjes van de dag

Meloen met gandaham en Porto

Juliennesoep met balletjes

Prins Orloff gebraad fin de campagne

Warme seizoensgroentjes

Aardappelgratin

Mikado pannenkoek

Prijs

€20,50 per persoon

Banket BA 06

  • 3 aperitiefhapjes van de dag
  • Cocktail van Noorse zalm
  • Witloofroomsoep
  • Kalfsoester met jagersaus
  • Warme seizoensgroentjes
  • Aardappelen gevuld met bieslookpuree
  • Condé rijst met abrikozencoulis

Prijs

€28,75 per persoon

Banket BA 08

  • 3 aperitiefhapjes van de dag
  • Bloemkoolroomsoepje
  • Scampi (6 stuks) met preiroom
  • Ragout van konijn met zeunt
  • Warme seizoensgroentjes
  • Knolselderpuree
  • Fruitsalade met ijs en sabayon

Prijs

€25,75 per persoon

Banket BA 10

  • 3 aperitiefhapjes van de dag
  • Minestronesoep
  • Koninginnepasteitje
  • Varkenshaasje met bieslookroom
  • Warme seizoensgroentjes
  • Aardappelkroketten
  • Roomijs met krieken en slagroom

Prijs

€26,95 per persoon

Banket BA 13

  • 3 aperitiefhapjes van de dag
  • Waterzooi van kreeft
  • Duo van kabeljauw en gerookte zalm zwemmend in een sausje van pastis
  • Warme seizoensgroentjes
  • Duchesse aardappelen
  • Tiramisu van passievrucht

Prijs

€31,55 per persoon

Banket Trio van Wild

  • 3 aperitiefhapjes van de dag
  • Een symfonie van zalm
  • Consommé suprême
  • Hazenrugfilet met tierentijnmosterd
  • Hertenrugfilet fin de campagne
  • Everzwijnrugfilet met aalbessen
  • Warme fruitgarnituur
  • Knolselderpuree Sabayon met bosvruchten en pistache ijs

Prijs

€40,50 per persoon