Recepties en walking dinners tot in de puntjes verzorgd

Op zoek naar een professioneel cateringbedrijf voor uw recepties in Turnhout en omgeving? Chaudfroid biedt u verschillende mogelijkheden, gaande van recepties voor een klein publiek tot extravagante walking dinners met tal van sublieme gerechten. Graag meer informatie over de opties of wenst u uw receptie door ons te laten organiseren? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Aperitiefhapje per stukminimum 20 stuks per hapje
Mokka tasje met soep naar keuze
Degustatie lepel met graved lachs
Lepel of schuitje met gevogeltemousse
Lepelhapje met zoete haring
Wildparfait met veenbessen (seizoen)
Pastei van het huis met bijpassende confijt
Zwarte woudham met een pareltje van meloen
Zwarte pens met uienconfituur of appelmoes
Mini hamburger
Toastje met diverse slaatjes
Mini sandwich belegd met diverse slaatjes
Huisgemaakte zakouskis 3 stuks (verschillende smaak)
Mini tomaat met grijze garnaal
Mini hesperolletje met asperges
Kuipje gevuld met huzarensalade en hesp
Mini kipsaté met curry
Mini bavarois
Chocomousse, tiramisu, mousse van advocaat
Profiterol met mierikswortel en gerookte makreel

Oesters zijn steeds aan dagprijs verkrijgbaar

TAPAS per stuk
Zongedroogde tomaten
Gorgonzola mousse
Zuiders makreellepeltje
Geitenkaasmousse
Skandinavisch tapa met haring
Gevulde champignons (warm)
Gevulde paprika met geitenkaas
Hamrolletje met pesto en rucola
Komkommer met mascarpone
Komkommerschuitje met tonijn
Gevulde wijnbladeren
Groentenbatons met dipsausjes op tafel
Verrassingsbroden
Verrassingsbrood met charcuterie (5 broodjes p/p)
Verrassingsbrood met vis (5 broodjes p/p)
Verrassingsbrood gemengd (5 broodjes p/p)

Welkomsthapjes

  • Kreeftensoepje
  • Canapeetjes belegd met verschillende slaatjes
  • Zakouski met kip
  • Zakouski bolognaise
  • Zakouski met kaas
  • Lepeltje graved lachs
  • Zwarte pens met veenbessen
  • Groentjes met dipsaus op tafel

Receptie bij drinkavond

  • Hier starten we met een bisque van grijze garnaal
  • Glaasjes met een vulling van:
  • Huzarensalade
  • Zwarte woudham met meloen
  • Mini videetje met kip
  • Mini videetje Bolognaise
  • Mini videetje met garnaal
  • Een assortiment lepelhapjes bestaande uit
  • Mini tomaat met grijze garnaal
  • Zwarte pens met uienconfijt
  • Gerookte eendenborst met honingdressing
  • Assortiment  belegde broodjes
  • met kip curry, surimi salade, vleessalade, vissalade
  • Chocomousse en mousse van advocaat

Receptie de luxe

  • Groentenbord met yoghurt dressing
  • Vissoepje met ricard
  • Mango met rivierkreeftenstaartjes
  • Glaasje met gerookte forel, appel en yoghurtdressing
  • Mousse van gans op een bedje van uienconfijt
  • Tortilla Espagnol
  • Tortelini met ham en basilicum
  • Gevulde champignons met een duxelle van York
  • Open belegde broodjes met een assortiment van
  • Kaas/hesp,  gezond,  kipsalade, zalmsalade
  • Duo van chocomousse en mousse van advocaat

Walking dinner (minimum 50 personen)

Als starter

  • Bisque van kreeft
  • Geparfumeerd met Armagnac

Koud geserveerd

Tomaat met handgepelde grijze garnaal op een bedje van ruccola

Een mousse van gevogelte op een bedje van witlof 
Begeleid met rozijnentoast en een dressing van acacia honing

Gerookte eendenborstfilet met limoendressing en pijnboompitten
Geserveerd met een fijne brunoise van seizoengroentjes

Warm geserveerd

Scampi van de chef op een bedje van penne

Haasje van melk big met oesterzwammen, spekjes
En aardappelgratin.

Paella met kip

Victoriabaars op het vel gebakken met een sausje van Ricard
Begeleid met een puree van broccoli

Als afsluiter een dessertenpalletje bestaande uit

Panacotta met rood fruit, créme brulee, chocolademousse

Walking dinner de luxe  (minimum 50 personen)

Als starter

Calcutta roomsoepje

Koud geserveerd

Profiterol met mierikswortelroom en gerookte paling

Glaasje van gerookte makreel met zijn garnituren

Bonbon van gerookte zalm met bieslook op een bedje van Radicchio

Warm geserveerd

SintJacobsvruchten met preiroom en duchesse aardappelen

Varkenshaasje met Choronsaus
En spek aardappelen

Kip van het huis
Geserveerd op een bedje van pas

Scharrolletjes met zalm en kreeftensaus
In begeleiding van mousseline aardappelen

Als afsluiter een dessertenpalletje bestaande uit

Mousse van speculoos, crème brulee, tiramisu van aardbei

 
 
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken